Struincoaching

De natuur als spiegel

Lopen in de natuur is mijn lust en mijn leven. Een hele dag struinen, langs de rivier, in het bos, in de bergen – ik doe niets liever. Aan het eind van de dag heb ik rust in mijn hoofd en een lichaam dat zich moe en voldaan voelt. Ik voel me een ander mens dan aan het begin van de dag, meer ontspannen, dichter bij mezelf, meer in het moment. En als er iets is dat mij bezig houdt, een vraag, een lastige situatie of uitdaging: de natuur biedt mij onderweg een prachtige spiegel en helpt mij verder op mijn levenspad, helpt mij om de antwoorden in mijzelf te vinden.

Wat is er mooier dan deze ervaring in mijn werk te kunnen delen met anderen?

 

Individuele wandelcoaching

Als ervaren loopbaan- en personal coach en trainer bied ik individuele wandelcoaching op maat aan, bijvoorbeeld in het kader van een loopbaantraject of een personal coachingstraject. Denk hierbij aan loopbaanbegeleiding, ziektepreventie, stressmanagement, burn out, outplacement, re-integratie, maar ook thema’s als relaties, zingeving, persoonlijke groei en bewustwording. Naast reguliere coachingssessies maken struinwandelingen in de uiterwaarden rondom Nijmegen een integraal onderdeel uit van het begeleidingstraject, met de natuur als spiegel. Er is ruimte voor praten, stil zijn en we doen aandachts- en bewustzijnsoefeningen die je helpen om al je zintuigen open te zetten, meer in het moment te zijn, te voelen en te ervaren. Het resultaat is meer rust in je hoofd, open aandacht, nieuwe inzichten en vaardigheden die je daarna ook zelf kunt toepassen. En je voelt je weer lekkerder in je lijf!

 

Trainingen in de natuur

In dezelfde geest bied ik op dit moment een aanbod van activiteiten in de vorm van struintochten en trainingen waarbij natuur, bewegen, aandacht en bewustwording de belangrijkste ingrediënten vormen. Deze activiteiten bied ik aan via De Bastei en via de Waard van Kekerdom. Kijk hiervoor in het menu onder trainingen of op: http://www.debastei.nl/dwaalzin

Ik doe dit alles samen met collega Struincoaches en anderen. Wil je er nog meer over lezen? Kijk dan op de website van het Struinpad en van de ri4daagse .