Sponsorloop tegen stress en burn-out

Posted by on apr 24, 2017 in Agenda

Van 6 mei tot 6 juni 2017 wordt er een sponsorloop georganiseerd t.b.v. de Stichting Het Pad.nu. Een collega van mij, Hans Heerdt, gaat het hele Pad lopen, vanaf Millingen aan de Rijn tot aan de kust bij Oudorp.

Zelf ga ik het eerste deel van de route lopen in de week van 6 – 12 mei, van Millingen tot aan slot Loevestein, naar schatting zo’n 120 km. Als het lukt, ga ik nog verder door tot in de Biesbosch.

Als je mee wilt lopen of mij wilt sponsoren: meld je aan en laat het me weten! Iedereen die zin heeft om een of meer dagen mee te lopen is welkom. En elke sponsorbijdrage is welkom! De Stichting gebruikt het geld om Het Pad verder op de kaart te zetten door o.a. meer publiciteit, de route te onderhouden, de routebeschrijving up to date te houden, onderzoek naar het effect van het lopen op Het Pad te bevorderen en een netwerk van struincoaches te faciliteren.

Meer informatie vind je op hetpad.nu.