Retraiteplek

Een ideale plek om tot rust en bezinning te komen

Voor een echt buitenlandgevoel met glooiende heuvels, vergezichten, rustieke dorpjes en prachtige, afwisselende natuur hoef je niet ver te reizen. In het Zuid-Limburgse heuvelland ligt dit alles aan je voeten. Er zijn nog plekken waar je uren kunt lopen, lange afstanden af kunt leggen en nauwelijks een mens tegenkomt.

 

Herstel om de hoek

In dit uitnodigende landschap, aan de rand van een kleinschalig bungalowpark in Simpelveld, ligt retraitehuisje ‘klein MAGNUS’. Je loopt er zo de wonderschone natuur in, glooiende velden met een weids uitzicht op het heuvelland. Deze streek is bij uitstek een gebied om tot rust en bezinning te komen, frisse energie op te doen en je op te laden.

 

Simpel leven in retraitehuisje Klein MAGNUS

Heb je het gevoel dat je het contact met jeZelf kwijt bent geraakt in de hectiek van het dagelijks leven en alles wat het van je vraagt? Heb je er behoefte aan om in alle rust even afstand te kunnen nemen, om ballast achter je te kunnen laten en je te laten inspireren, te dromen en te fantaseren? Tijd nemen voor jezelf, je terugtrekken in stilte, zonder afleiding, daar biedt deze plek je alle gelegenheid voor. Het huis is rustig gelegen, comfortabel, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

     

 

Pas op de plaats maken terwijl je loopt

Wandelen doet wonderen. Genieten van de natuur, heerlijk bezig en in beweging zijn, onderweg zijn in alle eenvoud, zonder iets te moeten, zonder overbodige ballast, in rust en stilte volop beleven wat zich van moment tot moment aan je voordoet: een beter recept om stil te worden van binnen en contact te maken met je ware natuur, ken ik niet.

Vraag hier meer informatie op over tarieven, beschikbaarheid en praktische zaken