Reacties op het boek

 

 

Een greep uit de vele enthousiaste, positieve reacties op het boek

 

Er gebeurt veel met de mensen waarmee ik een intieme of speciale relatie heb. Ik vind het dan niet eenvoudig om mijn eigen koers te vinden. Daarom pak ik regelmatig je boek erbij. Aan je methode voor ‘de weg naar binnen’ heb ik veel steun. Als ik in je boek lees, hoor ik soms zelfs je stem klinken.

 

Ik heb genoten van je boek. Zo prachtig, de manier waarop je je eigen proces beschrijft. En daar mooie opdrachten en oefeningen bij geeft. Ik heb het al verschillende cliënten aangeraden. Dat zegt denk ik genoeg. Ik vind de combi tussen verhaal en theorie ook heel sprekend. Mijn complimenten dus!

 

Jouw prachtige boek in één zondag door-/uitgelezen. Wat zit het goed in elkaar, wat is het opbeurend, leesbaar, betrokken en praktisch!
Veel herkenning ook, je hebt me meteen weer gestimuleerd om met aandachtsoefeningen aan de slag te gaan. Jouw persoonlijke aanpak maakt het boek uniek en erg uitnodigend. Dank je wel, het ziet er allemaal zo gemakkelijk uit, maar ik denk, dat je daar heel veel intens werk in hebt gestoken. Wat een cadeau, zo’n boek. Ik heb het al meteen aan anderen aanbevolen!

 

Ik was gisteren al op tijd bij de universiteit en had daar een uurtje over om te eten. Heb jouw boek erbij gepakt en ben gaan lezen. Vergat hierdoor helemaal de tijd en zat al op blz. 60 voordat ik het wist. Inspirerend!!
Dankjewel, super dat je dit hebt geschreven!

 

Vind je boek echt geweldig. Het is voor mij meer dan zinvol. Behalve dat je heel makkelijk en beeldend schrijft is de inhoud ook helder. Moeilijke materie die heel licht en losjes in stukjes wordt neergelegd. Complimenten! En het heeft mij echt inzicht gegeven, dus hartelijk dank daarvoor. Ik gebruik het als zelfhulpgids voor een moeilijke situatie waarin ik ben beland. Ik kon vandaag, na pakweg 35 jaar tranenstop, zelfs weer huilen. Dus erg blij met je boek. Geweldig! En ik ben vast niet de enige.

 

Je boek heb ik afgelopen zomer helemaal uitgelezen en ik moet zeggen: het leest als een trein. Complimenten! Mijn vriend heeft je boek ook gelezen. Hij heeft sindsdien de term Ineke-Schaper-momentje geïntroduceerd. Als hij een ervaring heeft van inzicht, synchroniciteit of flow noemt hij dat nu een Ineke-Schaper-momentje.