Leven in vrijheid

Leven in vrijheid gebeurt vanzelf als je aandacht vrij is, dat wil zeggen: als jij in alle vrijheid kunt beslissen waar je je aandacht op wilt richten. Aandacht die vast zit, kun je weer vrijmaken door je blik naar binnen te richten, door het onderzoeken van je overtuigingen en het onderkennen en toelaten van gevoelens die je diep van binnen wel hebt, maar die je liever niet mee wilt maken.

 

De Geluksmatrix

Til elk probleem, alles wat jij als een beperking ervaart, naar een ander plan en wees verrast over het resultaat.

De Geluksmatrix helpt je om met moeilijke situaties en problemen in je leven om te gaan. Je gaat verantwoordelijkheid nemen voor jouw gedachten en gevoelens in een situatie die jij als belemmerend of beperkend ervaart. Er wordt een beroep op je gedaan om te onderzoeken, te voelen en te ervaren en daarmee het mentale niveau van overtuigingen te overstijgen. Je aandacht is daarbij je instrument. Door achtereenvolgens de vier stappen van de Geluksmatrix te doorlopen, kunnen de gedachten en gevoelens die jij als belemmerend of beperkend ervaart oplossen. De situatie is daarmee (nog) niet veranderd, maar jij voelt je vrij in die situatie. Dat is een optimale uitgangspositie om ook feitelijk veranderingen aan te kunnen brengen in die situatie, als je dat zou willen.

 

Ben je benieuwd hoe dit ook in jouw leven positief door kan werken? Hoe je meer rust, liefde, succes en voldoening kunt creëren in je leven?

Lees mijn boek ‘Doen vanuit Zijn’. Je kunt ook een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.