Doen vanuit Zijn

Doen vanuit Zijn – baan je eigen weg in het veld van onbegrensde mogelijkheden

 

In mijn boek ‘Doen vanuit Zijn’ beschrijf ik hoe je kunt leven en werken op basis van een nieuw paradigma. Je beschouwt je leven en alles wat je meemaakt, alles wat je wilt en doet, alles wat er gebeurt, niet langer vanuit het ik-perspectief maar vanuit het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel, waar jij op je heel eigen, authentieke en unieke wijze een bijdrage aan mag en kunt leveren.

Het boek beschrijft hoe je je kunt laten leiden door vragen als:

  • Wat is hier nu de beDOELing?
  • Wat wil er gebeuren?
  • Hoe kan ik optimaal mijn bijdrage leveren, waar niet alleen ik maar ook de wereld om mij heen beter van wordt?

 

Het antwoord op deze vragen ligt niet in je denken. Dat klinkt misschien heel zweverig, maar dat is het niet. Het vraagt juist van je dat je heel stevig met je beide benen op de grond staat en helder de realiteit onder ogen ziet.

Het vraagt een grote bereidheid van je om eerlijk naar jezelf te kijken, je drijfveren en motieven, angsten en projecties onder ogen te zien.

Het vraagt een grote bereidheid om te voelen en te ervaren wat er in je leeft, ook gevoelens die je liever niet wilt voelen.

Het vraagt moed om te leven vanuit niet-weten en telkens weer stapjes te zetten die buiten je comfortzone liggen.

Zo volgt de vorm die je aan je leven en werken geeft moeiteloos de stroom van je energie. Door deze levenshouding ontvouwt je pad zich vanzelf. En er ontstaat een flow waarin de antwoorden op bovenstaande vragen je als vanzelf duidelijk worden. Je leeft je bestemming.

 

Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn boek. Via de button aan de rechterkant  kun je het bestellen. Je kunt het ook lenen bij de openbare bibliotheek bij jou in de buurt en kopen via de reguliere boekhandel en webshops.

Of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!