Doen vanuit Zijn, het boek

Een verhelderend, inspirerend doe-boek over hoe je je ware aard kunt ontdekken en je potentieel als mens volledig kunt ontwikkelen!

 

Baan je eigen weg in het veld van onbegrensde mogelijkheden

In mijn boek ‘Doen vanuit Zijn’ beschrijf ik hoe je kunt leven en werken op basis van een nieuw, uitdagend, multi-dimensioneel perspectief. Het beschrijft een verruimende visie op leven en werken vanuit je hoogste potentieel, waarbij je je kunt laten leiden door vragen als:

  • Wat is hier nu de beDOELing?
  • Wat wil er gebeuren?
  • Hoe kan ik optimaal mijn bijdrage leveren, waar niet alleen ik maar ook de wereld om mij heen beter van wordt?

Het antwoord op deze vragen ligt niet in je denken. Dat klinkt misschien heel zweverig, maar dat is het niet. Het vraagt juist van je dat je heel stevig met je beide benen op de grond staat en helder de realiteit onder ogen ziet.
Je denken is een instrument, niet meer en niet minder. Het is niet wie jij bent. Leven vanuit dit nieuwe perspectief betekent dat je contact maakt met wie jij ècht bent. Je beschouwt je leven en alles wat je meemaakt, alles wat je wilt en doet, alles wat er gebeurt, niet langer vanuit het ik-perspectief maar vanuit het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel, een eeuwig en onveranderlijk verenigd veld van intelligentie waar jij op je heel eigen, authentieke en unieke wijze een uitdrukking van bent. Problemen en uitdagingen waar je voor staat, komen hierdoor in een heel ander licht te staan.

 

Wat vraagt dit van jou?

Het vraagt een grote bereidheid van je om eerlijk naar jezelf te kijken, je drijfveren en motieven, angsten en projecties onder ogen te zien.
Het vraagt een grote bereidheid om te voelen en te ervaren wat er in je leeft, ook gevoelens die je liever niet wilt voelen.
Het vraagt erom dat je je diepste verlangens en wensen serieus neemt.
Het vraagt moed om te leven vanuit niet-weten en telkens weer stapjes te zetten die buiten je comfortzone liggen.
Zo volgt de vorm die je aan je leven en werken geeft moeiteloos de stroom van je energie. Door deze levenshouding ontvouwt je pad zich vanzelf. Er ontstaat een flow waarin de antwoorden op bovenstaande vragen je als vanzelf duidelijk worden. Je leeft je bestemming.

 

Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn boek!

Klik hier voor de inhoudsopgave en een impressie van het boek

Via het bestelformulier kun je het bestellen.